Mette

TEGNESTUEN METTE MILLING
Mejlgade 44,2 8000 Aarhus C

mm@mette-milling.dk
tlf.: 28 97 15 80

METTE MILLING
Cand. arch. fra Arkitektskolen i Århus
Ekstern lektor på Ålborg Universitet Inst. for Arkitektur & Design
Uddannet på Den danske Husflidshøjskoles Seminarium
Uddannet på www.specular.dk – psykologi i praksis
Agent i Udviklingstjenesten Erhverv Aarhus
Indehaver af TEGNESTUEN METTE MILLING

SPECIALER
Medarbejderinnovation og procesdesign
Indretning
Farver
Udsmykning

TEGNESTUEN METTE MILLING
– er først og fremmest din sparringspartner, facilitator, projektleder, provokatør, idémager, når du skal forandre eller nytænke rum og inventar. Jeg tror på, at de bedste løsninger opnås, når du og dine medarbejdere deltager i den kreative proces, – og at en meningsfuld indretning sagtens kan være en kombination af nyt og eksisterende. Omindretning af et hjørne, en niche, en gang eller et areal midt på gulvet kan være afgørende for, hvordan du oplever den samlede indretning.

Resultater af møder, skitsering, processer og workshops kan være plan- og inventarløsninger, farvesætninger, udsmykninger, idékataloger, koncepter, guidelines.

Mine kunder kan have brug for at få flyttet om med eksisterende inventar, så indretningen understøtter nye måder at samarbejde på, en organisationsændring, kulturforandringer, integration mm.
Mine kunder kan også have brug for indretninger, der skal fremme udvikling, kreativitet, læring, kommunikation og dannelse, der skal forbedre eksponering af viden, varer og service, – og mest af alt være vedkommende  for de mennesker, der være i rummene i hverdagen.
Min kunder har brug for omgivelser, der siger dem noget og giver mening.

Jeg tilbyder også foredrag, workshops og kurser.
Foredrag: ”Indretning er en måde at tænke på”, ”Kan røde vægge helbrede?”

VISION
– at mine kunder oplever deres fysiske rammer som meningsfulde

MÅL
– at flytte grænser og i samarbejde med mine kunder finde nye muligheder for bedre funktion, bedre service, mere glæde og smukkere omgivelser.
– at medvirke til at rum omkring mennesker tilfredsstiller behov for trivsel, giver plads til udfoldelse, understøtter organisatoriske mål og udvikler mennesker.
– at guide andre gennem kreative processer fra drømme til et fysisk resultat, der siger dem noget.