HAR DU OGSÅ BRUG FOR SPARRING?
I en taglejlighed, hvor pladsen er lidt trang, og der er skæve vinkler og skrålofter, gælder det om at være opfindsom og udnytte volumen til det yderste, for at hjemmet både er hyggeligt, æstetisk og ordentligt.
Lejligheden huser 3 voksne med hang både til et socialt liv, trækken-sig-tilbage-stunder, hjemmearbejde – og især den fælles interesse for delikat og velsmagende mad.
Kunden har løbende brugt mig som faglig sparringspartner, når der skulle farvesættes, hænges billeder op, købes nyt gulvtæppe og spisestuestole – og ikke mindst laves et nyt køkken i forbindelse med, at husets tag skulle skiftes. Hun har hidkaldt mig i takt med, hvad livet og økonomien gav mulighed for. Både med møder på stedet og udveksling på Messenger.
Især har det krævet omtanke og skitsering af forskellige konkrete løsninger, for at køkkenet kunne realiseres på den samme minimale plads som før – og alligevel give nye muligheder.
Der måtte tilrettes undervejs i byggeprocessen, vælges og fravælges, hvilket ikke altid var hverken nemt eller sjovt. De 3 beboere kunne være uenige.
KUNDEN VAR OFTE I TVIVL – KENDER DU DET?
F.eks blev komfur og emhætte mindre end først tiltænkt for at få nok sammenhængende bordplads, samt skuffer og skabe til opbevaring. I lejligheden indgår også genbrug, møbler og ting med historie.
Nu er det blevet et meget personligt hjem!
Min rolle som designer er ikke at bestemme, hvordan folk skal bo.
Det er at være en nænsom faglig sparringspartner at spille bold op ad, få holdninger fra og ideer til andre løsninger og konkretisering af muligheder, – så kunden får SIT PERSONLIGE HJEM.