Hvad Hvordan Hvem

TEGNESTUEN METTE MILLING, cand arch/kunstner
8000 Aarhus C
mm@mette-milling.dk
tlf.: +45 28 97 15 80

“Jeg drømmer om en smukkere verden
Som designer og kunstner ønsker jeg at dele fra mine fag og erfaringer, – inspirere, spare, skitsere, designe og sammen med dig udvikle æstetiske muligheder og holdbare funktioner i rum – for mennesker” – Mette Milling

Mangler I en mere æstetisk og inspirerende stemning?
Er der brug for nye øjne på, hvordan indretningen kan fungere bedre?
Savner I sparring og ideer til ommøblering, farver, special-inventar, lys, lyddæmpning, helhed og oplevelse i indretningen, så I trives bedre?

Det kan jeg hjælpe jer med!
En velfungerende og stemningsfuld indretning handler ikke nødvendigvis om nye møbler. Ofte kan små justeringer i møbleringen tilsat farver, lys og enkelte specialløsninger gøre en indretning mere livgivende og meningsfuld.
Sammen med jer kan jeg udvikle æstetiske muligheder og funktioner, hvor eksisterende inventar og skræddersyede løsninger kan indgå i resultatet.

  1. Jeg kan gå rundt sammen med jer på stedet: inspirere, sparre, skitsere og byde ind med ideer. Samskabelse sikrer en fælles oplevelse af medejerskab og tilknytning til rum og sted.
  2. I kan få udarbejdet en møbleringsplan som et værktøj for, at I køber det rigtige, kan realisere forandringer over tid, – ligesom jeg kan udarbejde forslag til farver, udsmykning og specialløsninger.
  3. Når de fysiske rammer skal fungere på nye måder, kan jeg være jeres faglige partner i længere forløb, holde oplæg om at tænke i indretning og være medskaber til workshops.

Bæredygtig indretning handler om en nænsom tilgang til rum og inventar – med fokus på klodens ressourcer og menneskers behov.
Rummets stemning handler om, hvordan det føles at være i rummet. Atmosfære og helhed er essentiel for, om et rum opleves som rart at være i.
Rummets funktion handler om, hvad I har brug for at gøre i rummet i praksis.


“People protect what they love”, cit.: Celine Cousteau – worldgoal 11


HVAD OG HVORDAN?
Jeg arbejder både for og med mennesker.
Indretningen skal understøtte jeres kultur og drømme – uanset om det er kontorer, afdelinger, rum-i-rum-zoner, en institution, et venterum, et mødelokale, en kantine osv.
Rum skal først og fremmest fungere i praksis.

Jeg har praktiseret design, formgivning og kunstnerisk udfoldelse i hele mit liv og har 30 års erfaring med involvering af medarbejdere og ledere i en kreativ indretningsproces, som giver deltagerne oplevelse af medejerskab til den endelige løsning.

Jeg arbejder for private og offentlige virksomheder, institioner og private.

 

ANBEFALING
”Af hjertet tak for din inspirerende gave med oplæg og workshop om menneskelig bæredygtighed. Medarbejderne havde en rigtig god dag – det er et stort ønske, at seancen hos os fører til mange flere arrangementer: Du har en virkelig vigtig mission om en menneskeligt bæredygtig verden”.
Lars Østergaard, dr.med, PhD
Professor, ledende overlæge

Infektionsmedicinsk afd. Q
Skejby Sygehus

En meningsfuld indretning kan sagtens være med en kombination af nyt og eksisterende inventar. Omindretning af et hjørne, en niche, en gang eller et areal midt på gulvet kan være afgørende for, hvordan du oplever den samlede indretning.
Farver kan tilføre liv, stemning og nærhed.

HVEM?
Mette Milling, Cand. Arch. fra Arkitektskolen i Århus, afdelingen for møbel- og rumkunst
Gennem 13 år ekstern lektor på Ålborg Universitet Inst. for Arkitektur & Design
Uddannet på Den danske Husflidshøjskoles Seminarium
Uddannet på Specular – psykologi i praksis
SUS-ECO, Steen Hildebrandts og Michael Stubberups bæredygtigheds-efteruddannelse for ledere: Ledelse med hjertet

SPECIALER
Processer for bæredygtigt medejerskab til rum
Indretning
Farver
Udsmykning og kunstneriske elementer i rum