Privatbolig

Din bolig skal udfylde dine drømme, så du hver dag glæder dig over det sted, hvor du bor

Indretning i en privatbolig er et meget personligt anliggende. Om du bor det samme sted i mange år eller for en kort periode, er din bolig udtryk for hvem du er, og hvordan du lever.
Indretning handler om at skabe rammer ud fra ønsker om, hvordan det er at være inde i et rum. Det er fornemmelsen når vi bevæger os fra det ene rum til det andet og i overgange mellem inde og ude.

Boligens størrelse og byggestil er den ramme, der giver mulighed og begrænsning for, hvordan man kan udfolde sig med personlige detaljer. Det kan være nødvendigt at flytte en væg, lave et nyt vindue eller indbygge skabe og reoler for at skabe plads til vigtige oplevelser og aktiviteter. Både nye og gamle møbler kan indgå i en optimal indretning.

I en optimal indretning er der sammenhæng mellem detaljer, farver, lys og rummets form

Farver og lys er basis for stemningen i et rum og giver karakter og personlighed. Variation i lyssætningen forstærker oplevelsen af et rum med forskellige funktioner ved hver lyskilde. Farven på lyset og lysets evne til farvegengivelse afgør, hvordan vi oplever et rums atmosfære.

En farvesætning kan ændre oplevelsen af et rums proportioner og rytme. Den samme farve fremstår meget forskelligt på en lille eller en stor flade – også afhængigt af de omkringliggende farver. Farver kan have en kraftfuld virkning i rum og er basis for, hvordan du oplever stemning og stil.

Synes du, at det er rigtig sjovt selv at indrette?

FÅ 2 TIMERS SPARRING OG INSPIRATION TIL DIN BOLIG

Præsenter de rum, du vil have fokus på, dine problemer, ønsker og behov:
HVAD SKAL DU KUNNE FORETAGE DIG? – OG HVILKEN STEMNING VIL DU OPLEVE?

Eksempel på forløb:
– skitsering af møblering sammen med dig, muligheder og principper
– diskutere udnyttelse af dine møbler, nye og gamle
– sparring om farver og lys, stil og stemning, kunst og design mm
– rådgivning på stedet med tips og idéer til løsninger

Et enkelt besøg er gerne tilstrækkeligt til, at du kan arbejde videre selv

Målet er at skabe smukke rum, der passer til dine ønsker og behov