Projekter

ATEA AARHUS – ORGANIC WORKPLACE

På baggrund af workshops, interview, registreringer og Innovations Labs omfattende analyse af firmaet som helhed og dens kultur, bliver det nye hus indrettet med sigte efter:
BIGGER THINKING, HOT SPACE, FENCELESS ZOO, FIXER-RUM, TREASURE TROVE, FLEKSIBILITET, FOOD HUG.

Målet er ORGANIC WORK-SPACE – et eksperiment for fremtidens arbejdsplads, hvor det er muligt at arbejde hængende, slængende, stående, gående, siddende, – livlige zoner, rolige områder, eksotiske og effektive sociale, semisociale og fredfyldte til fordybelse.


Se flere fotos: Henrik Prange

Atea 46


Atea 116

Atea 319

Attraktive omgivelser skal fremme og tiltrække en ny kultur, hvor hjemlighed, dropdowns i forskellig udtryk og stemning indbyder til nye måder at arbejde og agere på. Det skal være muligt at vælge sig ud af og ind i andre verdener, – sociale, semisociale og alene-huler, der tilgodeser behovet for at arbejde helt individuelt og at samles i midlertidige teams for at udvikle nyt.
Atea 140

Indretningens mange rum-i-rum i forskellige stiludtryk giver liv til en stram klassisk farvesætning. Målet er, at medarbejderne skal bruge hele huset og ikke blot sætte sig fast ved det samme bord dag efter dag.


Atea 66
Omkring alle arbejdspladser er store fotostater, der giver atmosfære af at være “inde i” naturen eller at kigge udover naturen.

Atea 44

Overalt er der muligheder for at udfolde sig via digitale medier, at bruge opslagstavler og whiteboards, at mødes i bløde møbler, tale i telefon i lyddæmpede nicher, at spise hurtig frokost på vej ud af døren, samt at stå, sidde, ligge, organisere, være kreativ, formel og uformel, drikke kaffe, sælge, undervise, informere på alle mulige måder.

Atea Århus 11
De lyddæmpede telefonbokse

Atea 26
Bikuber som rum-i-rum, når der er brug for særligt private møder.

Atea 11
Hver etage har sin egen farve, som en art skiltning i de “overgange”, der fører fra et åbent kontorlandskab til et andet. Her er det orange the-køkken

Atea 17
En “drop-down”-sektion mellem arbejdsbordene

Atea 13
Den japanske afdeling af kantinen
ATEA 332

Atea 27

Atea Århus 5
Foyeren

Atea 32
Mulighed for at mødes udenfor møderne…….

Atea 31
En “ø” midt i det hele

Atea 124
Det maskuline focus-rum

Atea 41
Zen i det lille samtale-rum

Atea Århus 2
Kantinen

Atea 50
Det japanske The-hus

Atea 128
Mini-mødested i retro-hjørnet

Atea Århus 17
Kantinens grønne oase

Atea 119
Sofa overfor Smartboard i Foyeren

Atea 40
“Lang-sengen” til de helt uformelle møder eller lidt exercise…..

Atea 133
Muligheden for at arbejde “som derhjemme”

Atea 135
Grøn gennemgang

Atea 3

Atea 117
En oase midt i det hele

Atea 81
Atea Århus 7
Atea 324