Portfolio, Projekter

KENDER DU DET?

Din vægge skriger efter at blive malet, men du tænker, at det hele ikke skal være hvidt igen. 
Sådan havde min kunde det, men da hun ikke aner noget om farver (selvom hun er rigtig god til så meget andet, så søgte hun min hjælp. 

“Sikke en farverejse, vi har været på !”, sagde min kunde, som troede, at det var alt, der skulle laves om – også indretningen. Men sådan arbejder jeg ikke. 

Jeg tager udgangspunkt i det, der allerede fungerer godt: En nænsom tilgang til, hvordan rum og indretninger kan blive bedre med ‘mindst mulig forandring’, så helheden bliver mere æstetisk, stemningsfuld og levende – netop for kunden selv.

Derfor tog hun mig med i #Linoliebutikken og sammen kom vi næsten i mål med de farver, der skal males med. Kunden fik farveprøver med hjem, så vi kan se på stedet, om de nu også er de helt rigtige. 

Går du også rundt og tænker, at dine vægge trænger til nye farver og din indretning skal kigges på med nye øjne, så tag fat i mig, så hjælpes vi ad.  Et par timer sammen i dit hjem, hvor vi kan tale det hele igennem, se på farver, måle, flytte møbler og billeder – så er du langt. 

Vil du vide mere om farver?

FOREDRAG for alle, for medarbejdere, i foreningen, institutionen, afdelingen, på hospitalet, arbejdspladsen, klubben mm.

“KAN RØDE VÆGGE HELBREDE? – myter og facts om farver i rum”
Foredrag v. designer Mette Milling

Livet på Jorden er fyldt med farver. Hvad ER farver? Hvordan oplever vi dem?
Farver kan have en kraftfuld virkning i rum og har derfor stor betydning for, hvordan vi oplevet rummets stemning. Et rums stemning har indflydelse på vores stemningsleje og på hvordan vi trives.
En farvesætning kan ændre oplevelsen af et rums proportioner – tilføre rummet personlighed og karakter.
Farver er pigment, lys og en sanseoplevelse, men er blå bare blå?

INDHOLD:

Hvordan vi ser farver
Farver, lys og farveblanding
Farveoplevelse – perception, symbolik og kommunikation
Sammensætning af farver
Itten, Albers og Goethe

“The world is more colorful, resilient and strong than some in society will make us believe” Oscar Murello (worldgoal 3)

Varighed: 2 x 40 minutter inkl. pause
*

 

Ditte Aasborg


Så er vi på vej……