Portfolio

SUNDHEDSHUSET EBELTOFT

Sundhedshusets farveholdning og indretning giver ro og inspiration til den Mentale Sundhed.

BLÅ BLÅ BLÅ himmel , sand og vand. I det sandfarvede venterum er der både ro og udsyn: det store tapet på den ene langvæg modsat vinduerne viser billedet fra stranden en horisont udover havet, så rummet virker meget større end det er.
Sundhed Ebeltoft 4

Med inspiration i naturen omkring Ebeltoft er hvert rum indrettet med fotostater, farver, møbler og planter for at give borgerne livgivende stemningsfornemmelser af sommer, hjemlighed, frihed og glæde.
foto 2
Sundhed Ebeltoft 3
Farverne i venterummet har inspiration fra strand og vand. Stemningen er sommerlig, understreget af en udestue med store grønne planter, der dækker fra indsynet udefra vejen.
Store opslagstavler og white boards og hylder med brochurer er organiseret i flader, der flugter, så det er nemt for borgerne at finde ud af, hvor alle informationer er. Samtidig er det nemmere for personalet at informere om, hvilke brochurer, der ligger hvor.
foto

Møderum og aktivitetsrum har hvert sit tema fra naturen omkring Ebeltoft med store fotostater, som her et kig ind skoven. Skovbilledet forstærker følelsen af, at være “inde” i noget – intimitet og privathed.
Sundhed Ebeltoft 7