Processer

Vejlby Skole

Vejlby Skoles læringscenter er både nedslidt og umoderne.
En ny fysisk-digital udstillingsvæg, en “køkken-ø” og ikke mindst en AMØBE vil ændre læringsmulighederne

Her billeder fra processen, hvor AMØBEN bygges, så snedkeren kan give bud på, hvad den koster. Processen er også en afklaring af, hvilke fysiske muligheder, AMØBEN skal give plads til. Der er meget indsigt og erkendelse undervejs.

Efter beskrivelse af projektet omfang og indhold – blandt andet for at kunne søge støtte, udarbejdes i fællesskab en møbleringsplan.

Planen bruges som grundlag for at kunne bygge AMØBEN, som vi har defineret indholdet på, men endnu ikke ved, hvordan ser ud.
Billederne viser, hvordan formgivningen skrider frem. Modellen bygges i 1:10 helt realistisk

Udover det nye inventar, som skal være med til at højde læring, udfoldelse, motivation og sammenhold på skolen, så bliver lokalerne malet, der rives et par vægge ned, forbedres belysning og skiftes linoleum på gulvet. ALT skulle tilsammen give mere indbydende, mere tidsvarende og mere inspirerende omgivelser.

Amøbemodellen er nu næsten færdiggjort. Herefter vælges overflader og farver til hele projektet. På nuværende tidspunkt er hvidt, antrasit, sølv, mat, blank og blødt, cremefarvet og rødt i spil. Et strejf af overraskende blå skal også indgå. Da alt endnu ikke er prissat, er vi alle i projektgruppen spændte på, hvor vi tvinges til at spare og skære i projektet.